Welkom

Kun jij begeleiding gebruiken naar een comfortabeler gewicht?
Of wil je je fitter voelen? Ik kan je helpen!

Als gewichtsconsulente bied ik je ’tools’ aan, die passen bij jou en je leefstijl, zodat jij je comfortabeler in je vel voelt.

Ieder mens is uniek, daarom ga ik samen met jou op zoek naar de juiste maat!

Een Gratis kennismaking?

Neem contact op!

Graag tot ziens!

Dieuwertje Kromdijk.

Overpeinzing:

Perfect of oké?

“Nou…” Mijn man wrijft over mijn buik. “ Volgens mij weeg je geen 58 kg. meer hoor…”
“Pfff zeg ik, wat maakt dat uit, ik houd gewoon heel erg van lekker eten…”

Ik denk na over mijn gewicht. In een goede tijd, toen ik verliefd was op Yves, kreeg ik geen hap meer door mijn keel en woog ik op een punt inderdaad ergens tussen de 55-58 kg. Het is ook wel eens 65 geweest. Toen voelde ik me niet happy, niet lekker. Laatst ben ik af gevallen. Door verliefdheid en zaken in mezelf die ik heb losgelaten. Nu weeg ik rond de 61 kg. Ik heb daarvoor veel geprobeerd om het toch 58 te krijgen. Hypnotherapie, groentevasten, etc. etc. Tijdens de hypnotherapie moest ik mijn ideale gewicht benoemen. 58 kilogram was mijn antwoordt. Maar dat zou ideaal zijn, dan zou ik mezelf perfect vinden. Later heb ik het eens bijgesteld. 61 zou realistisch zijn en gewoon oké.
Mijn logo van mijn praktijk voor voedings- en gewichtscoaching is een persoon die zich uitrekt en eruit ziet alsof deze ‘lekker in zijn vel zit’. Met daar omheen alle holistische kronkels die daarop van invloed zijn. En ik vroeg me na die conversatie met mijn man af: zit ik lekker in mijn vel? Het antwoord dat ik me bedacht: JA!
Dat is waar ik voor sta, waar ik mensen naartoe coach. Niet naar het perfecte gewicht, maar naar het gewicht wat ervoor zorgt, dat jij lekker in je vel zit!